NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadres in voor onze nieuwsbrief:

AANMELDEN

SNEAK PREVIEW BLUEFIRE KIOSK | EUROCIS 2018

Vandaag lanceren wij de sneak preview van onze Bluefire kiosk. De Bluefire kiosk wordt officieel gelanceerd op de EuroCis in 2018 (27 februari – 1 maart).

Ontdek de Bluefire Kiosk, deze interactieve kiosk is krachtig in zijn eenvoud. De basis configuratie is eenvoudig per marktsegment functioneel aan te passen. Door de toepassing van slimme hard-en software componenten biedt u uw klanten een geheel eigen gebruikerservaring.
Lees meer >>

FIELDLAB SMART WELDING: AUTOMATISERING LASROBOTS

Voor de nabije toekomst heeft Pan Oston een productielocatie voor ogen, waarbij zowel enkelstuks als kleine series efficiënter, goedkoper en beter worden geproduceerd. Dit willen we realiseren door binnen de metaalafdeling een geautomatiseerd lasrobotproces te introduceren en het logistieke proces daaromheen te optimaliseren.

Door tijdrovende en handmatige activiteiten te integreren en te automatiseren verwachten we een kortere productietijd en betere time-to-market. Dit levert naast de beoogde kwaliteitsverbetering vooral een groot voordeel op voor onze klanten. Het Fieldlab Smart Welding past bij deze ambitie. Daarom maakt Pan Oston sinds 2 jaar heel bewust deel uit van dit regionale samenwerkingsverband.

Lees meer >>

ZELFSCAN VOOR NIEUWE HEMA TILBURG

Donderdag 21 september opende de HEMA in Tilburg haar eerste grote Nederlandse vestiging volgens het nieuwe internationale concept. Deze nieuwe opzet is met succes getest in kleinere vestigingen.

In de nieuwe stijl kunnen klanten naast de verschillende belevingswerelden en food experiences, nu ook voor het eerst zelfscannen. Pan Oston ontwikkelde dit nieuwe zelfscan meubel. In nauwe samenwerking met de HEMA is dit uitermate compacte en intuïtieve design ontstaan.
Lees meer >>

EDEKA MAISACH (DUITSLAND) VOORZIEN VAN CHECKOUT ‘ONE’

Nieuwe EDEKA winkel in Maisach (Duitsland) is voor zien van de nieuwste checkout, ontworpen volgens de laatste design trends in Duitsland. We noemen deze kassa: Checkout ‘ONE’; Deze complete checkout is voorzien van Cash management, smartsale, LED en display advertising in de achterkant van de checkout.
Lees meer >>

ACTION: PLUG AND PLAY CHECKOUTS IN 1 DAG

Sinds enkele jaren levert Pan Oston kassameubels aan Action. Pan Oston maakte de snelle groei van deze discounter van dichtbij mee en zagen wat dit van een organisatie vraagt. Met name als het gaat om de logistiek rondom ombouw of nieuwbouw van winkels. Het logistieke traject om de winkels te voorzien van nieuwe checkouts en klantgeleiding kon in onze ogen eenvoudiger en efficiënter. Door het samenbrengen van leveranciers, het plug and play opleveren van de meubels en andere toebehoren is Pan Oston nu in staat om een winkel slechts in 1 dag om te bouwen.
Lees meer >>

THE ULTIMATE RETAIL KIOSK

Wat is ‘The ultimate retail kiosk’? Hoe draagt een interactieve kiosk bij aan het verbeteren van het klantcontact, de beleving en efficiëntie van de winkel. Hoe reageren de verschillende persona’s op een terminal? Kan een Retail kiosk helpen bij het bieden van klant specifieke- en specialistische kennis?

Marcel Grootens, Industrieel Product Ontwerper van Hogeschool Windeheim Zwolle, onderzocht dit tijdens zijn afstudeerproject bij Pan Oston.
Lees meer >>

SPONSORING NIEUW FIETSOUTFIT CRT RAALTE

Je kunt de toerrenners in de Sallandse omgeving bijna niet meer missen. Sinds enkele weken rijden ze in hun nieuwe outfit. Pan Oston is één van de sponsoren van de nieuwe kledij voor zowel de 50 jeugdige wedstrijdrenners als de 250 recreatieve toerrenners.
Lees meer >>

INTERACTIVE KIOSK BY PAN OSTON

Op 1 juni lanceerden wij met trots www.panostonkiosk.nl . Op deze website vindt u alles over ons specialisme ten aanzien van interactieve kiosk oplossing.


Lees meer >>

ZELFSCAN MEUBELS IN NIEUWE EMTÉ WINKELFORMULE IN GROENLO

EMTÉ Groenlo zit midden in een grote verbouwing. Vandaag installeert Pan Oston de nieuwe zelfscan- en kassameubels. Op woensdag 17 mei opent EMTÉ de geheel vernieuwde winkel in de formule EMTÉ 3.0. In deze formule staan beleving en inspiratie rondom goed en lekker eten centraal. De door Pan Oston geleverde zelfscan meubels passen goed in de visie.


Lees meer >>

WAAROM ZOUDEN KLANTEN VOOR SELFSERVICE KIEZEN!?

Meer dan duizend supermarkten bieden tegenwoordig mobiele scanningapparatuur aan in hun winkels. Ook zelfscanning en betalen met de eigen smartphone krijgt inmiddels vaste voet aan de grond. Interactieve kiosken bieden klanten op de winkelvloer extra service, informatie en gemak bij het afrekenen of het doen van extra bestellingen.

Maar waarom zou je als organisatie selfservice aanbieden? Zitten jouw klanten hier eigenlijk wel op te wachten? Eerlijk is eerlijk. Niet elke consument is klaar voor selfservice. Toch wordt deze groep steeds groter. Selfservice biedt zowel de organisatie als de klant vele voordelen:


Lees meer >>

VAN CAISSIÈRE NAAR HOSTESS (SELFSERVICE SOLUTIONS)

Robots in een supermarkt, winkels zonder caissières. Het is al lang niet meer ondenkbaar. Sterker nog op dit moment worden er wereldwijd al verschillende experimenten uitgevoerd. Voor dit verhaal houden wij het bij selfservice systemen zoals Self Checkout (SCO) en Scan As You Shop (SAYS). Deze systemen waren voor een aantal jaren terug ook nog redelijk ondenkbaar in de supermarktketens, maar nu niet meer weg te denken.


Lees meer >>

PAN OSTON OP EUROSHOP 2017: SHARING THE FUTURE


Ook dit jaar kunt u Pan Oston vinden op de grootste retailbeurs van de wereld: Euroshop 2017. De Euroshop is verdeeld in 7 dimensies. U kunt ons u vinden in de dimensie: Shop Fitting & Store Design / stand 13/A66.

We willen u op de beurs inspireren rondom het thema: 'the future and now'. Hieronder al een kleine ‘insight’ van wat u kunt verwachten op onze stand.


Lees meer >>

PAN OSTON TEKENT SPONSORCONTRACT PEC ZWOLLE

Pan Oston heeft een 3 jarig sponsorcontract ondertekend bij PEC Zwolle en zal het aankomende seizoen te vinden zijn bij de wedstrijden van de club.
Lees meer >>

SELF-SCAN MET PAN OSTON

Pan Oston heeft een compleet nieuw self-scan afreken meubel ontwikkeld. Deen Supermarkten heeft de eerste producten daarvoor inmiddels al in gebruik genomen in haar nieuwste filiaal in Zaandam. Retailers en consumenten vragen steeds meer naar self-service, daarom heeft Pan Oston een compleet nieuw concept ontwikkelt.
Lees meer >>

MAG IK MIJ EVEN VOORSTELLEN?

Met genoegen mag ik mijzelf voorstellen aan u. Mijn naam is Ben Bosch, per 1 december 2014 in dienst bij Pan Oston als Accountmanager Nederland. Ik ben 33 jaar en woonachtig in Apeldoorn. 
Lees meer >>

BETONLOOK ZORGT VOOR EEN NATUURLIJKE UITSTRALING VAN UW WINKEL

Innovatie is een sleutelwoord van Pan Oston. Onze afdeling research & development houdt zich, naast het constant verbeteren van onze producten, bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. De uitdaging van deze afdeling is om de wensen en ideeën van de klant creatief en out of the box te vertalen naar een tastbaar design.  In dit creatieve proces staan ook de huidige trends centraal. 
Lees meer >>

NIEUWS VAN SKAN RETAIL

In januari 2014 zijn wij in Scandinavië onder de naam Skan Retail gestart met onze eigen divisie. Skan Retail is voor 100% eigendom van Pan Oston en biedt dezelfde kwaliteitsproducten als Pan Oston, ook op dezelfde voorwaarden.
Lees meer >>

Archief

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadres in voor onze nieuwsbrief:

AANMELDEN