Red Dot award voor BLUE FIRE

De BLUE FIRE interactieve kiosk van Pan Oston is bekroond met de prestigieuze Red Dot Product Design Award 2018. Deze prijs wordt toegekend aan producten die een uitzonderlijk ontwerp combineren met de beste prestaties. We zijn erg trots op deze internationale erkenning, het is een sterk gewaardeerde kwaliteitskeurmerk.

BLUE FIRE kiosk

BLUE FIRE is een modulaire en multi-inzetbare kiosk. De kiosk is ontworpen om het interactieve klantproces op de meest intuïtieve manier te vereenvoudigen en te versnellen. De standaard kiosk is functioneel te configureren en klaar voor afrekenen, self-order, registratie, inchecken, inspiratie , informatie en nog veel meer.

Corné van Braak, hoofd Consultancy & Design Pan Oston; "De BLUE FIRE kiosk is ontworpen om een naadloze consumentenervaring te creëren. De Red Dot Design-prijs ondersteunt onze strategische visie ten aanzien van toekomstige consumententransacties. Gedreven om self-service in elk aspect te vereenvoudigen, worden al onze producten ontwikkeld met de retailer, consument- en toekomstige technologie in gedachten. "

Jury beoordeling: Goed design
Meer dan 6.300 objecten zijn er dit jaar door ontwerpers en fabrikanten uit 59 landen ingediend voor de Red Dot Design award. Trouw aan het motto "Op zoek naar goed design en innovatie", beoordeelde een jury van ongeveer 40 leden de producten individueel op basis van originaliteit. De strikte beoordelingscriteria, waaronder het niveau van innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid, bieden een referentiekader dat de juryleden vervolgens aanvullen met hun eigen expertise.

Professor Dr. Peter Zec, oprichter en CEO van de Red Dot Award: "Ik wil de prijswinnaars hartelijk feliciteren met hun prachtige succes in de Red Dot Award: Product Design 2018. Succes in de competitie is een bewijs van de goede ontwerpkwaliteit van de producten en toont opnieuw aan dat bedrijven op de juiste weg zijn. Als ik het heb over een goed ontwerp, dan bedoel ik meer dan alleen een aantrekkelijk product. Alle producten worden gekenmerkt door uitstekende functionaliteit. Dit toont aan dat de Designers hun klanten en hun behoeften hebben begrepen. ”

Over Pan Oston
Pan Oston is marktleider in checkouts, interactieve zelfbedieningsterminals en kiosksystemen. Onze drijfveren voor innovatie en design liggen diep geworteld in ons DNA. De snelle veranderingen in de markt inspireert ons om onze producten met betrekking tot betaling, informatie, transacties en ontvangst verder te ontwikkelen. Menigeen komt in het dagelijks leven de producten tegen die door Pan Oston zijn ontworpen en geproduceerd. De kassa's, expresbalies, zelfbedienings- en kiosksystemen zijn te vinden in vele supermarkten, discountwinkels, bouwmarkten, tuincentra en modewinkels
deel

Vacature Software Consultant

Word jij onze nieuwe Software Consultant?

16 sep 2019

Zelfscannen

SELFSERVICE BELANGRIJK VOOR MILLENIALS EN GENERATION Z

22 aug 2019

VAKER ZELF SCANNEN

VAKER ZELF SCANNEN: GEMAK VOOR DE KLANT, DATA VOOR DE RETAILER

09 aug 2019

Nieuwe Checkouts

AD DELHAIZE LOCHRISTI VOLLEDIG VERNIEUWD

02 aug 2019

Vacature Kanter

WORD JIJ ONZE NIEUWE, CNC Kanter?

01 jul 2019

Nieuw Pand

Ervaar het nieuwe Pan Oston aan de Hertzstraat in Raalte

24 mei 2019

Mijlpaal

Pan Oston produceert de 5000ste Tipico Betting Terminal

15 mei 2019

SLIMME DISPLAY

SLIMME DISPLAY REVOLUTIONEER SUPERMARKT PROMOTIE

10 mei 2019

EUROCIS 2019

BEDANKT VOOR UW BEZOEK TIJDENS DE EUROCIS 2019

27 feb 2019

Studenten

Windesheim studenten op bezoek

30 jan 2019

Insights 2019

Insight Design Report 2019

16 jan 2019

Digitale Healthcare

BLUE FIRE COMPACT: HET JUISTE MEDICIJN VOOR UW PATIËNTEN

14 jan 2019

INTERACTIEVE PROMOTIE

UNIEKE INTERACTIEVE PROMOTIE MET DE BLUE FIRE

17 dec 2018

digitale receptie

BLUE FIRE COMPACT: EEN KIOSK DIE BIJDRAAGT AAN UW GASTVRIJHEID

26 okt 2018

endless ailse

BLUE FIRE COMPACT: EEN UNIEKE TOEVOEGING AAN UW RETAILSTORE

22 okt 2018

PRAXIS MEGA STORE

PRAXIS MEGA STORE HEEFT NIEUWE CHECKOUT ZONE

27 jul 2018

FEESTELIJKE BOUWSTART

FEESTELIJKE START BOUW BEDRIJFSPAND PAN OSTON RAALTE

23 jul 2018

INSIGHTS 2018

QUARTERLY DESIGN REPORT 2018

26 jun 2018

CITY STORES

CITY STORE VAN COOP EN SPAR

22 mei 2018

IPO STUDENTEN OP BEZOEK

INTERNATIONALE IPO STUDENTEN WINDESHEIM BEZOEKEN PAN OSTON

16 apr 2018

PAN OSTON GROEIT DOOR

PAN OSTON GROEIT DOOR OP DE ZEGGE VII

13 mrt 2018

Werken bij Pan Oston

Werken bij Pan Oston

01 nov 1969

LAAT U INSPIREREN

Blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen betreft checkout, selfservice en kiosk oplossingen door Pan Oston te volgen.
Volg ons

CONTACT

Vragen over onze checkout, selfservice of kiosk oplossingen? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
VERZENDEN