PROUD TE BE A ENGINEER


Ik zet ontwerpen om in tekeningen die ervoor zorgen dat de ontwerpen maakbaar worden. Ik zet ontwerpen om in tekeningen.

PROUD TO WORK IN THE ASSEMBLY


Als assemblagemedewerker is mijn uitdaging om met een gedreven team een mooi en kwalitatief eindresultaat neer te zetten.

PROUD TE BE A PROJECT MANAGER


Mijn uitdaging is om samen met u een optimale winkel creëren. Ik begeleid dit proces met plezier van A tot en met Z.

PROUD TE BE A PLANNER SERVICE


Door assertief en flexibel te plannen ben ik in mijn element bij Pan Oston. Daarnaast is mijn motto ‘afspraak is afspraak!’.

DESIGN & ENGINEERING

Wij zorgen voor de beste oplossingen op het gebied van design en engineering: duurzaam, efficiënt en veilig, maar ook spannend, vernieuwend en mooi. Onze Research en Development vertaalt uw ideeën en wensen naar mooie eindproducten. In dit creatieve proces

PRODUCTIE

Van metaalbewerking tot assemblage, de productieafdelingen van Pan Oston maken iedere dag met plezier en passie alle soorten meubels. Tijdens het productieproces staat de kwaliteitsbewaking en betrouwbaarheid van de checkout centraal.

PROJECT MANAGEMENT

De projectleiders van Pan Oston vertalen uw wensen en eisen op basis van hun technische kennis en product knowhow naar praktische oplossingen. Met een gemotiveerd team werken we samen met onze klanten om het proces van het ontwerp tot de installatie van

INSTALLATIE & ONDERHOUD

Na de verkoop van de checkouts houdt het voor ons niet op. Onze service afdeling is actief met het installeren en oplossen van storingen aan checkouts. Ook voor het structurele onderhoud en het oplossen van storingen aan niet Pan Oston checkouts kunt u ons inschakelen.