• SCAN AS YOU SHOP

  Bij deze vorm van selfservice is de klant zelf in staat om middels een handscanner of met mobiele telefoon producten te scannen. Na het scannen kan er betaald worden bij een selfservice- of bemand afrekenpunt.
Lees meer >>
 • SELF CHECKOUT

  Een self Checkout is perfect geschikt als snelkassa, maar ook als additionele checkout. Uw klanten zijn zelf in staat hun gewenste routing te kiezen om vervolgens aan het eind van de journey zelf hun producten te scannen en te betalen.
Lees meer >>
 • HYBRIDE SELFSERVICE

  Een hybride checkout is het antwoord op de snel wisselende dynamiek van uw winkel gedurende de dag. Een hybride checkout is namelijk zowel als selfscan kassa als bemand kassastation in te zetten.
Lees meer >>
 • CRADLE WALL

  Als belangrijk onderdeel van het Scan As You Shop principe kennen we de cradle wall. Bij dit uitgifte punt kan uw klant een handscanner met of zonder persoonlijke identificatie meenemen om te shoppen.
Lees meer >>
 • PRODUCT VENDING MACHINE

  Nieuw in ons assortiment is de Product Vending Machine (PVM). U maakt van de loze ruimte onder de kassaband een extra verkooppunt voor verkoop van rookwaar, maar ook voor diefstalgevoelige producten als scheermesjes en medicijnen.
Lees meer >>

SELF SERVICE

Met de self service kassa's van Pan Oston biedt u uw klanten een vrije keuze in afrekenen. Uw klanten ervaren vaak een grote mate van controle, privacy en verkorte wachtrij bij het afrekenpunt. We onderscheiden onze checkouts in Scan As You Shop, Self Checkout of hybride self service modellen.

Een self service checkout levert u niet alleen een kostenbesparing op, maar ook meer fysieke winkelruimte en de tijd die uw personeel traditioneel aan een checkout doorbrengt kan dan worden ingezet voor andere werkzaamheden.

Bij een self service kassameubel draait alles om eenvoud. Als de oplossing niet bijdraagt aan het gemak van de consument, dan haken zij af. Het design van een intuïtief meubel is daarom van groot belang.

Neem contact op
Wij adviseren u graag over de verschillende uitvoeringsvormen, het design, ergonomie en integratie van hardware. Neem contact met ons op.

AL ONZE CATEGORIEËN

Bandcheckouts Express <span>Counters</span> Counters Self service Accessoires kiosk