ONDERHOUD DOOR ERVAREN SERVICEMONTEURS

Het is voor u en uw klanten belangrijk dat alle checkouts continu op volle kracht draaien. Onderhoud aan uw kassameubel is daarom zeer belangrijk. Pan Oston biedt u verschillende onderhoudscontracten om uw checkouts in topconditie te houden.
U kunt ons team inschakelen voor Pan Oston checkouts, maar ook voor checkouts van een ander merk.

Een storing aan uw kassameubel of kassaband komt altijd ongelegen
Het is belangrijk dat uw storing snel wordt opgelost. De service partners van Pan Oston heeft ruime ervaring als het gaat om het verhelpen van storingen en onderhoud aan uw kassameubels en kassabanden. Onze service partners staan voor u klaar om u snel te helpen. U kunt ons inschakelen voor Pan Oston checkouts, maar ook voor checkouts van een ander merk.

24/7 dus ook buiten kantooruren
U kunt uw storingen telefonisch of per e-mail aan ons melden. Ook buiten kantooruren staat het serviceteam voor u klaar.

Een korte uitleg betreffende de verschillende onderhoudscontracten volgt hieronder:

Extended warranty contract
Dit contract kan aansluitend op de fabrieksgarantie worden afgesloten, tot en met het 5e jaar na plaatsing van de nieuwe checkout. Dit contract dekt alle kosten ten gevolge van normaal gebruik en kan worden 
afgesloten op producten die door Pan Oston zijn geleverd. Naast de (eventuele) reparaties dekt dit Extended warranty contract ook een jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt. Eventueel kunt u er voor kiezen om twee keer per jaar preventief onderhoud te laten uitvoeren.

All-in contract
Dit contract dekt alle kosten ten gevolge van normaal gebruik en kan ook worden afgesloten op producten die niet door Pan Oston zijn geleverd. Naast de (eventuele) reparaties dekt dit contract ook een jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om twee keer per jaar preventief onderhoud te laten uitvoeren.

Preventief contract
Dit contract omvat het jaarlijks uitvoeren van één preventieve onderhoudsbeurt en dekt de voorrijkosten, arbeidskosten en de kosten voor klein materiaal voor deze onderhoudsbeurt. Ook dit contract kan worden afgesloten op producten die niet door Pan Oston zijn geleverd.

Pan Oston heeft al vele jaren een eigen servicedienst, waarin op dit moment 14 buitendienst-monteurs werkzaam zijn binnen Nederland. Daarnaast werkt Pan Oston samen met vaste en betrouwbare service partners. Zij zijn ervaren en breed inzetbaar.

PROUD TE BE A PLANNER SERVICEDoor assertief en flexibel te plannen ben ik in mijn element bij Pan Oston. Daarnaast is mijn motto ‘afspraak is afspraak!’.

ONZE ANDERE SERVICE & ONDERHOUD:

Transport & Installatie Onderhoud Storing melden FAQ