NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadres in voor onze nieuwsbrief:

AANMELDEN

DE TOEKOMSTVISIE VAN PAN OSTON TASTBAAR TIJDENS DE EUROSHOP

Wij nodigen u uit om vanaf 16 tot en met 20 februari 2014 met ons te brainstormen over de toekomstvisie van de Retail branche in hal 13, stand nummer B94. Pan Oston toont hier haar toekomstvisie door middel van een aantal concept designs, want THE FUTURE IS NOW!
Lees meer >>

PERSOONLIJK WOORD VAN RALF HOVENGA

U zult het ongetwijfeld al gezien hebben. De huisstijl en ook de website van Pan Oston zijn vernieuwd. Op deze wijze kunnen wij nog beter met u communiceren over wat wij voor u kunnen betekenen en wie wij zijn. Een persoonlijke touch, door onze collega’s duidelijk aan u voor te stellen, waarmee we willen onderstrepen dat het gaat om een goede relatie tussen u en ons. U ziet met wie u zaken doet; open, transparant, recht door zee, eerlijk. Onze vernieuwde nieuwsbrief in digitale vorm sluit daar helemaal bij aan. 
Lees meer >>

INTRODUCTIE JASON CHOULES

Om te zorgen voor een sterkte levensduur in Engeland heeft Jason Choules uit Engeland ons verkoopteam versterkt. Jason versterkt ons verkoopteam met meer dan 10 jaar ervaring in de Retail branche. Hij heeft gewerkt met verschillende klanten in Engeland en heeft ervaring met vrijwel alle producten die geleverd worden in de Retail branche. Jason, die 44 jaar is, werkt sinds begin September bij ons en kijkt ernaar uit om de positie van Pan Oston in Engeland te versterken en verder te ontwikkelen.
Lees meer >>

PAN OSTON SLUIT ZICH AAN BIJ NEVAT

Pan Oston heeft zich aangesloten bij NEVAT. De missie van Pan Oston Co-creators is om de aangesloten bedrijven meerwaarde te bieden bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Pan Oston Co-creators kan de aangesloten bedrijven ondersteunen met het bedenken, ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van gebruiksvriendelijke en (innovatieve) oplossingen.
Lees meer >>

PAN OSTON VERBIND HAAR NAAM AAN INKOOPORGANISATIE VERUM

Pan Oston heeft zich aangesloten bij Verum. Verum is een netwerk van metaalbedrijven. Verum is ontstaan in de metaalverwerkende sector en heeft ruim 40 jaar ervaring met het collectief inkopen voor ruim 160 metaalverwerkende bedrijven.
Lees meer >>

TECHNIEKDAG ONDERWIJS SALLAND 2013 EEN GROOT SUCCES!

Pan Oston heeft deelgenomen aan de Techniekdag Onderwijs Salland. De scholieren werden door middel van een looproute door het bedrijf geleid. Bij het volgen van de looproute waren er verschillende uitdagingen, die allemaal met techniek te maken hadden. Verder werd er door werknemers van Pan Oston uitleg gegeven bij de verschillende machines en processen. Op deze manier hoopt Pan Oston scholieren gestimuleerd en/of gemotiveerd te hebben voor een studie of baan in de techniek. 
Lees meer >>

TECHNIEKDAG ONDERWIJS SALLAND 2013

Pan Oston neemt dit jaar wederom deel aan de Techniekdag Onderwijs Salland. De Techniekdag Onderwijs Salland vindt dit jaar plaats op vrijdag 11 oktober van 18:00 tot 21:00 uur en op zondag 13 oktober van 11:00 tot 16:00 uur. Het thema dit jaar is techniek, gezondheid & zorg. Kom jij ook?
Lees meer >>

NIEUWE HUISSTIJL PAN OSTON

Een tijd geleden heeft Pan Oston onder enkele klanten een onderzoek gehouden over de huidige communicatiemiddelen van Pan Oston. Wij waarderen het enorm dat u mee heeft willen werken aan het onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek nemen wij serieus. De eerste ontwikkelingen zijn zelfs al zichtbaar. 
Lees meer >>

TEGUT...

tegut... is een supermarktketen, die opereert in het segment van hoogwaardige levensmiddelen. Tegut heeft meer dan 290 winkels, die zich bevinden in Hessen, Beieren, Nedersaksen, Rijnland-Palts en Thüringen. Hier werken momenteel ca. 5.100 mensen werken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fulda. De supermarkten bevinden zich binnen een omtrek van 180 km rondom het hoofdkantoor.
Lees meer >>

IS DE CHECKOUT OUT?

Regelmatig wordt aan mij gevraagd of de checkout niet “out” is. Dat is toch een fenomeen van het verleden? En binnenkort lopen we toch zo de winkel uit zonder dat nog iemand de artikelen die we willen kopen gaat scannen? En wat denk je van self-scan of afhaal centra? En wat te denken van internetwinkels? Ja, dat zijn allemaal ontwikkelingen die in de nabije of verre toekomst invloed hebben op datgene wat Pan Oston doet en gaat doen.
Lees meer >>

EUROSHOP THE GLOBAL RETAIL TRADE FAIR

Van 16 tot en met 20 februari 2014 wordt voor de 18e keer de Euroshop in Düsseldorf georganiseerd. Door onze nationale en internationale expansie zal Pan Oston ook in 2014 deelnemen aan deze beurs. Het internationale ontmoetingspunt voor iedereen uit de food- en non food detailhandel en de groothandel.
Lees meer >>

SERVICE

Uw checkouts moeten bedrijfszeker zijn en bij stilstand wilt u snel en adequaat geholpen worden. Stilstand kost immers geld maar ook irritatie bij de klant ivm langere wachtrijen. Pan Oston heeft zich door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner voor al uw correctieve en preventieve onderhoud aan uw checkout’s, kassastoelen en geldlades.
Lees meer >>

HET CREËREN EN REALISEREN VAN DE OPTIMALE WINKELBELEVING

Wanzl “Fit for the future”. De Nederlandse Food Retail is volop in beweging en de strijd om de gunst van de consument is in volle gang. Van leveranciers worden extra inspanningen gevraagd en de kunst is om, in deze tumultueuze omgeving, bedreigingen om te zetten in kansen. Vandaag de dag zal de winkelinrichter de nodige creativiteit en flexibiliteit moeten tonen. Er wordt van ons verwacht dat wensen, die vanuit de formule worden aangedragen, in de praktijk snel tegen de juiste prijs worden uitgevoerd. Door de gewijzigde marktomstandigheden gaan inkopers op zoek naar de best mogelijke “deal”. We kunnen hier dan ook gerust spreken van het bedrijven van topsport.
Lees meer >>

Archief

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadres in voor onze nieuwsbrief:

AANMELDEN